Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Lindai sezonas labākais rezultāts

Līdzšinējā sezonā labāko rezultātu ASV studentu sporta (NCAA) līmenī nedēļas nogalē sasniedza Linda Dobele, kura turnīrā Dienvidkarolīnā trīs dienu summā nospēlēja ar +4 virs PAR un ieguva 33.vietu 112 dalībnieču konkurencē. Pēc vietas turnīra tabulā tas gan nebija viņas šosezon augstākais sasniegums.

Stabili aizvadītā trīs raundu turnīrā Linda ar +2 nospēlēja pirmajā kārtā, bet nākamajās divās dienās viņas rezultāts bija pa +1 virs PAR. Pirmajā kārtā Linda bija komandas līdere, otrajā dienā sasniedza otro rezultātu, bet trešajā - trešo. Turnīra kopvērtējumā Linda atbilstoši komandas iekšējam rangam bija otrā labākā ETSU sastāvā, kur līdere Loy Hee Ying summā nospēlēja ar -2 un dalīja 5.vietu.

Turnīra kopvērtējumā ETSU meitenes "Furman University Golf Club" laukumā ar +27 virs PAR ieguva 9.vietu 20 komandu konkurencē.

Savukārt sezonas pirmajā startā septembra vidū Teksasā Linda ar +10 virs PAR (75-75-76) individuāli dalīja 22.vietu, bet komanda finišēja labāko pieciniekā.

Tikmēr Anna Diāna Švanka pēc starta pasaules amatieru komandu čempionātā nav iekļauta Campbell universitātes komandas sastāvā turnīram, kas šonedēļ risinās Kolorādo. Veiksmīgāks, cerams, būs oktobris, kad komandu gaida divi turnīri.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē