Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 25 pirms pēdējā raunda

Kāpumu augšup Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīra tabulā sestdien Andalūzijā turpināja Laura Jansone, pēc PAR raunda sasniedzot dalītu 24.vietu. Spānijas sieviešu "Open" ceturtajā kārtā svētdien "Aloha Golf Club" kļūs zināms galīgais vietu sadalījums, un ar labu spēli arī TOP 10 nav nesasniedzams.

Trešajā kārtā startējot no 10.bedrītes, Laurai izdevās trīs bērdiju sērija no 16. līdz 18.bedrītei. Tiesa, līdz tam bija arī viens bugijs, kā arī otrā deviņniekā vēlāk divās bedrītēs iekrājās pa liekam sitienam, tādēļ dienas noslēgumā ar laukumu tika slēgts mierizlīgums PAR rezultāta izskatā, kas nodrošināja rezultātu tabulā kāpumu 13 pozīcijas augstāk.

Svētdien sacensību pēdējo raundu tiešraidē no plkst. 11 pēc Latvijas laika varēs redzēt LET "YouTube" kanālā. Lai gan galvenā vērība tiks veltīta līderu flaitam, kur labākajās pozīcijās ar -9 zem PAR ir amerikāniete Beth Allen, iespējams, televīzijas kameru uzmanības lokā kādubrīd nonāks arī Laura, kam starts no pirmā tee paredzēts plkst. 9.30 pēc Latvijas laika.

LET Spānijas sieviešu "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē