Latvija
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Globālie vinnētāji

Būtu aplam Latvijas golfu arvien iedomāties kā mazu veidojumu, kurā visi viens otru labi zina. Tāpat kā citās dzīves norisēs, arī golfā izpaužas globalizācijas ietekme, un vēlreiz to apliecina "Mandatum Life" Bērdiju dienas turnīrs, kur par "Ozo" sezonas abonementa ieguvēju sestdien kļuva Mirodil Mirakhmedov.

Turnīrā laureātus noteica sitienu spēles ieskaitē, līdz ar to prāvākajai daļai spēlētāju par mērķi kļuva bērdiju medības, lai vēlāk izlozē varētu pretendēt uz 2017.gada sezonas karti. Dalībai izlozē pietika ar vienu bērdiju, un tieši to spēja Mirakhmedov, kurš 13.bedrīti izspēlēja ar diviem sitieniem, bet sacensību kopvērtējumā kungu grupā ar apaļiem 100 sitieniem sasniedza 51.vietu.

Taču rezultāts ātri vien aizmirsīsies, bet visu nākamo sezonu Mirakhmedov varēs izmantot laukuma bezmaksas abonementa sniegtās iespējas. Bērdijus iekrājušo golferu kupli apmeklētajā izlozē tieši viņam krita pilnā loze.

Turklāt nav arī pamata šaubīties, vai ar Uzbekistānu saistītais golferis savas priekšrocības nākamajā sezonā liks lietā. Jau pāris gadus Mirakhmedov divas meitas trenējas Rīgas Golfa skolā, un arī pats viņš iespēju uzspēlēt izmanto itin bieži. 

Savukārt par turnīra uzvarētāju kungiem ar +1 virs PAR kļuva Aleksandrs Pāvulāns, kurš par vienu sitienu apsteidza David Macindoe. Turpretim dāmām labākā ar 80 sitieniem jeb +8 bija Alise Burkāne.

Šosezon "Ozo" rīkotajos turnīros jau ir piedalījušies 312 kungi un 69 dāmas, turklāt atsevišķi vēl jāpieskaita Zaļā kausa tūres dalībnieki, kuru vidū ir vēl 61 kungs un 22 dāmas. Tā ka pat sacensību golfa piekritējiem diez vai ir iespējams vienam otru zināt vaigā un atpazīt laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē