Latvija
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Bērdiju eksplozija Mičiganā

Atzīmēt savu vārdadienu brīvā svētdienā "Symetra" tūres posma izskaņā, acīmredzot, nepavisam nebija Kristas Puisītes plānos. Latvijas profesionāle sestdien otrajā raundā Mičiganā nospēlēja ar -6 zem PAR un sešiem bērdijiem, pretendējot par apmēram 100 vietām uzlabojot pozīcijas rezultātu tabulā.

Kristai otrā raunda sākums izvērtās patiesi eksplozīvs - bērdiji pirmajās trīs bedrītēs, pēc piecām bedrītēm -4 un pēc 10.bedrītes jau -6! Turpinājums gan bija mērenāks, toties bez neviena bugija, un divu dienu summā panākts -2. Sacensību pirmā diena "Battle Creek Country Club" laukumā Kristai gan radīja to pamatu, no kura bija iespēja augstam lēcienam turpinājumā. Pirmā raunda +4 virs PAR ļāva dalīt tikai 125.vietu, un kata robeža, kas varētu būt tuva PAR, tobrīd rādījās visai augsta.

Laukuma rekords ir -7 zem PAR, kam tuvu ir vairākas golferes, tādēļ turnīrs varētu atstāt paliekošus ierakstus "Battle Creek Country Club" vēsturē uz ilgāku laiku. Daudzas spēlētājas otro raundu noslēgs vēlāk, tomēr sagaidāms, ka Kristai svētdiena būs aizņemta golfa laukumā.

"Symetra" tūres posmaREZULTĀTI

 

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē