Latvija
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai TOP 10 cīņā par uzvaru

Krista Puisīte svētdien ASV līdz pēdējā raunda 15.bedrītei bija pretendente uz uzvaru LPGA fārmtūres posmā, kur Latvijas profesionāle finišēja 10.vietā ar trīs dienu summā sasniegtu rezultātu -2 zem PAR. Sezonā pirmais TOP 10 uzlaboja arī Kristas pozīcijas pasaules rangā, tiesa, ne tik iespaidīgi, lai veicinātu izredzes tikt uz olimpisko Rio.

"Symetra" tūres 125 000 dolāru posmā Mičiganā Krista pēc pirmā raunda ar -1 zem PAR dalīja 23.vietu, taču nākamajā kārtā iespēja četrus bērdijus un dalītu dienas labāko rezultātu (-3 zem PAR), summā ar -4 pakāpjoties uz dalītu 3.vietu. Savukārt pēdējā raundā, kas "Sweetgrass Golf Club" laukumā tika spēlēts spēcīgā vējā, vēl pēc 14.bedrītes Kristu no līderes Sherman Santiwiwatthanaphong šķīra viens sitiens.
Tomēr 15.bedrītē (PAR 3) Kristai sekoja turnīrā vienīgais divkāršais bugijs. Vienu sitienu ar bērdiju uzreiz izdevās atspēlēt 16.bedrītē, taču 17.bedrīte rezultātā piesummēja vēl vienu sitienu plusā. Uzvarēja taizemiete Santiwiwatthanaphong ar -6 zem PAR.

Notikumu gaita pēdējās bedrītēs neatbilda sapņu scenārijam, tomēr Kristu var apsveikt ar sezonā labāko turnīru un atgūto spēju konkurēt ar "Symetra" tūres līderēm.

Pirmdien publicētajā pasaules rangā Krista pakāpās par 154 vietām uz 815. pozīciju. Reitinga samudžinātā matemātika liecina, ka uzvara Kristai būtu ļāvusi rangā sasniegt vietu sestā simta sākumā. Savukārt Laura Jansone šonedēļ rangā ieņem 664.vietu.

"Symetra" tūres naudas listē Krista sasniedza 61.vietu. Jau šajā nedēļas nogalē "Symetra" tūres golferes Mičiganā aizvadīs nākamo posmu.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē