Latvija
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Atsaucība piemiņas turnīrā

"Viesturu" laukuma ietilpībai maksimāls golferu skaits svētdien startēja Lars Jonsson piemiņas turnīrā, kas notika jau trešo gadu, un šoreiz risinājās krietni kuplākā pretendentu lokā, neraugoties uz itin pamatīgo tveici. Īpaši veiksmīgs turnīrs izvērtās Gunitai Siliņai, kura dāmu konkurencē palika nepārspēta tāpat kā pērn.

Siliņa astoņu dāmu konkurencē iekrāja 38 stableford punktus un tuvāko konkurenti Jeļenu Šestakovu apsteidza par pieciem punktiem. 

Savukārt kungiem spēcīgākajā grupā vienīgais neto zem PAR nospēlēja Egīls Vanags ar neto 68 sitieniem un trīs sitienu pārsvaru pār trim labākajiem sāncenšiem. 

Jau ierasti lielākie stableford punkti tika iekrāti kungu otrajā HCP grupā, kur Vladimir Stratan uzvaru nodrošināja ar 45 punktiem. Turpretim jauniešiem labākā bija Marta Siļčenko ar neto -4 zem PAR.

Paturot prātā arvien jaunu golferi iekļaušanos turnīru apritē, ir vērts atgādināt, ka Jonsson bija viens no aktīvākajiem golfa ieviesējiem Latvijā un daudz darīja spēles popularizēšanā, taču nu jau trešo gadu viņa piemiņa tiek godināta, iespējams, visabākajā veidā ar sacensību sarīkošanu "Viesturos".

Pēdējās izmaiņas , 26.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē