Latvija
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Pārbaudījumu laiks

Nakts uz sestdienu Latvijā bija pārbaudījumu laiks arī glābšanas dienestiem, taču Amatieru čempionāta otro kārtu "Ozo Golf Club" laukumā izdevās izspēlēt līdz galam, lai gan no rīta organizatoriem nebija citu iespēju, kā par vairākām stundām pārcelt starta laikus. Pirms pēdējās kārtas dāmu konkurencē ar lielu atrāvienu vadībā ir Anna Diāna Švanka, turpretim kungiem četri pretendenti noslēguma raundu sāks vienādās pozīcijās.

Pēdējā flaitā svētdien kopā paredzēts spēlēt Robertam Eihmanim, Reinholdam Pīrāgam, Robertam Bišam un Kristapam Krištopanam, kuru rezultāts pēc divām dienām ir +11 virs PAR. 

Daudz skaidrāka situācija ir dāmām, kur Annai Diānai Švankai arī vēja brāzmas sestdien netraucēja nospēlēt ar +3 virs PAR, kas pērnā gada čempionei nodrošina 10 sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti Lindu Dobeli, kura vēl aprod ar jaunām nūjām.

Dāmām pēdējais flaits svētdien laukumā dosies plkst. 11.40, savukārt 10 minūtes vēlāk starts paredzēts četriem galvenajiem titula pretendentiem kungu konkurencē.

Aizņemta nedēļas nogale ir arī Latvijas profesionālēm. Laura Jansone Dāmu Eiropas tūres posmā Čehijā pēc divām dienām ar +1 virs PAR dala 52.vietu (70-73) un sasniedza pēdējo atbilstošo rezultātu, kas ļāva pārvarēt katu.

Savukārt Krista Puisīte "Symetra" tūres posmā Indiānā pēc pirmās dienas ar +2 virs PAR dalīja 40.vietu un turpina cīņu par augstāku pozīciju.

LET tūres posma REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē