Latvija
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Open" sezonas startā

Kalendārā vēl tikai maija beigas, bet tuvākās un mazliet tālākās kaimiņvalstīs jau sākušies prestiži atklātie amatieru turnīri, kur ar citu valstu golferiem spēkus samēro arī Latvijas spēlētāji. Pirmā sacensību diena Pērnavā izspēlēta Igaunijas amatieru "Open", kur no Latvijas spēlētājiem pagaidām labākie panākumi ir Annai Diānai Švankai, savukārt Vilis Krištopans un Ivars Grunte sacenšas Polijas senioru  Open".

"Parnu Bay Golf Links" laukumā piektdien dominēja somi, izvirzoties vadībā tiklab kungu, kā arī dāmu konkurencē. Dāmām līdere ar +3 virs PAR ir Ellinoora Moisio, kam Anna zaudē divus sitienus un pēc 18 bedrītēm ieņem otro vietu ar divu sitienu pārsvaru pār mājinieci Liis Kuuli.

Kungiem deviņi golferi, tostarp astoņi somi, pirmo raundu Pērnavā izspēlēja mīnusā pret laukumu, bet vadībā ar -5 izvirzījās William Ronnholm. Uzreiz aiz TOP 30 robežas ir labākie Latvijas spēlētāji Rūdolfs Ķelle un Roberts Eihmanis, kuri abi nospēlēja ar 79 sitieniem jeb +7 virs PAR. 

Tikmēr "Gradi Golf Club" laukumā netālu no Vroclavas vietas otrajā desmitā pēc pirmās dienas ieņem abi Latvijas seniori. Krištopans ar 79 sitieniem jeb +8 virs PAR dala 11. pozīciju, bet Grunte ar +10 ir dalītā 18.vietā. Laukumam esot zināma līdzība ar "Viesturiem", jo bedrīšu distances nav lielas, tomēr šaurībā ļoti nepieciešama augsta sitienu precizitāte. Vislabāk pirmajā dienā ar izaicinājumiem tika galā polis Michal Poniž, kurš vienīgais nospēlēja zem PAR ar 70 sitieniem.

Gan Igaunijā, gan Polijā sacensības turpināsies sestdien un svētdien.

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Polijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē