Latvija
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Iepazīta "US Kids" Eiropa

Šogad pirmoreiz "US Kids" bērnu sacensību līmeni iepazina arī Latvijas jaunie spēlētāji, kas bija devušies uz tūres atklāto Eiropas čempionātu Skotijā. Nopietnā konkurencē līdz godalgām aizsniegties neizdevās, taču tika izmantota laba iespēja salīdzināt savu varējumu ar citu valstu spēcīgiem vienaudžiem.

Ar komandu uz dažādos laukumos aizvadīto turnīru devās arī "Davis Golf Style" akadēmijas vadītājs Dāvis Puksts, kurš atzina, ka pirmoreiz bērni no Latvijas lielākā skaitā piedalījās tik nopietnā turnīrā un brangā konkurencē.

Puksts pārliecinājies, ka Latvijas jaunieši pieder pasaules līmenim, kurā ir svarīgi turēties. Stefans Sprūža 16. vietu 58 dalībnieku konkurencē deviņgadnieku turnīrā Puksts raksturoja kā lielisku sasniegumu Latvijas golfam.

Savukārt Marta Siļčenko, kura pārstāv Krieviju. pēdējā dienā sasniedza desmitnieku 16 meiteņu konkurencē. Arī Roberts Jučmanis parādījis sevi no labākās puses un jaunākajā grupā ierindojās tabulas vidusdaļā.

Visas trīs sacēnsību dienas valdīja tipisks Skotijas laiks ar vējiem, lietu un krusu. Turklāt papildus lieliskajai spēlei bērni ieguva fantastisku pieredzi, iepazīstot pasaulē labākos jaunos golferus, tostarp Alanu Kurņikovu, kurš ir TOP juniors pasaulē.

Pēc sacensībām Puksts teica lielu paldies vecākiem, DGSA treneriem, golfa laukumam "Viesturi" un Latvijas Golfa federācijai. Mazie golferi vēl ir sava ceļa sākumā, bet ir patīkami apzināties, ka esam cienīgi spēlēt ar pasaulē labākajiem, atzina Puksts.

"US Kids" Eiropas čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē