Latvija
9. Maijs, 2024. Einārs, Ervīns, Klāvs, Rebeka
Pāru kaujas
rezultâti

Starpfinišā ar rekordu

Nekad iepriekš Laurai Jansonei Dāmu Eiropas tūres (LET) posma pusceļā nebija izdevies nospēlēt tik veiksmīgi kā šajās dienās Zviedrijā. Pēc divām kārtām Laura ar -2 zem PAR dala 16.vietu un pretendē gūt labāko panākumu līdzšinējā profesionāles karjerā.

Tāpat kā "Helsingborg Open" pirmajā dienā Laura arī piektdien nospēlēja ar 71 sitienu jeb -1, turklāt rezultātu krasi uzlaboja ar izcilu finišu, pēdējās trīs bedrītes izspēlējot ar bērdijiem. Latvijas golferes rēķinā raundā bija pieci bērdiji, bet gandrīz visas negācijas sakoncentrējās 10. bedrītē trīskārša bugija izskatā. Turpinājumā pēc bugija 15. bedrītē Lauras rezultāts raundā bija +2, taču beigas izdevās izcilas un ļāva turnīra tabulā pakāpties par piecām pozīcijām.

Līderpozīcijas saglabāja Nīderlandes golfere Dewi Claire Schreefel, kura divu dienu summā nospēlēja ar -7. Turnīra 250 000 eiro balvu fonda sadalīšanā izšķirošas būs atlikušās divas kārtas sestdien un svētdien.

Arī pērn sezonas labāko rezultātu LET tūres atsevišķā raundā Laura sasniedza "Helsingborg Open" pirmajā dienā, taču turpināja ar sezonas nelāgāko raundu un palika aiz kata. Šogad aina jau ir cita, saglabājot iespēju Laurai pacīnīties par sezonā augstāko pozīciju, kas pagaidām ir dalīta 55.vieta Vācijas "Open".

"Helsingborg Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2014.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē